Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Betaalmogelijkheden

iDeal
iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: 

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van jouw bestelling

Creditcard
Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Multisafepay. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

De creditcards die je kunt gebruiken zijn:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-Pay
  • eMaestro

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Handmatige bankoverschrijving
Kies je voor betalen met een bankoverschrijving, dan ontvang je een e-mail van Multisafepay. Multisafepay verwerkt de betalingen voor TuinXXL.nl. In de e-mail van Multisafepay vind je een uniek betaalkenmerk die je bij jouw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan jouw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt jouw order verder verwerkt.

Webwinkelkeur